Forside Produkter 640 UMI skammel stor
Make Nordic

UMI skammel stor

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.490,-UMI skammel, passer perfekt til det nordiske hjem, hvor netop enkelhed og funktionalitet er vigtige nøgleord. Den kan bruges i entréen, i soveværelset, langs spisebordet eller andre steder, hvor der er behov for en ekstra siddeplads – eller hvor du mangler en smuk detalje.

UMI håndlaves i vild ask, udvalgt fra producenter der er med til at sikre at skoven kan nå at reproducere det der bliver fældet. De håndflettede gjorde er lavet af hamp.

Pakken indeholder:

  • 1 skammel

Produceret i EU 

Materiale: vild ask og håndflettede hampgjorde. Mål: 38 x 38 x 48 cm.  Håndlavet i EU.

MAKE nordic er en nyere aktør på det nordiske møbelmarked. Vores udgangspunkt er ganske simpelt kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. I krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet vil MAKE nordic indtage scenen og vise resultaterne af det arbejde, som møbelarkitekter udformer med blyantstrøg på deres skitser.
Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede. Fra arkitekternes skitser og snedkerens detaljer til din stue. Fra stofmarkeder til din sofa. Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler, vi hos MAKE nordic tilbyder vores kunder – i det digitale univers.
MAKE nordic og vores distributionskanaler er der, hvor vi finder vores kunder, nemlig på nettet. Vi sælger vores møbler og kollektioner online. Det sikrer, at vores arkitekttegnede møbler i højeste kvalitet kan forskønne danske hjem til en pris, hvor de fordyrende mellemled er skåret fra.

Kvinden bag MAKE nordic er Line Olesen. Et liv i marketing- og designverdenen har iført Line fra passion til produktambition. Med sikker sans for den fineste kvalitet, et langtidsholdbart udtryk og ikke mindst den sikre nordiske ånd i træsorter og stofkvaliteter tilbyder Line og MAKE nordic nye oplevelser gennem vores møbelvalg.

Du har allerede set os på de rette boligplatforme på nettet – hvorfor? Fordi vi kun vælger det bedste og de fineste streger, tegnede af vores nordiske arkitekter. MAKE nordic er nemlig til dig, der værdsætter dansk håndværk og bæredygtigt møbeldesign.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder