Forside Brands MAKE nordic

MAKE nordic er en nyere aktør på det nordiske møbelmarked. Vores udgangspunkt er ganske simpelt kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. I krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet vil MAKE nordic indtage scenen og vise resultaterne af det arbejde, som møbelarkitekter udformer med blyantstrøg på deres skitser.
Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede. Fra arkitekternes skitser og snedkerens detaljer til din stue. Fra stofmarkeder til din sofa. Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler, vi hos MAKE nordic tilbyder vores kunder – i det digitale univers.
MAKE nordic og vores distributionskanaler er der, hvor vi finder vores kunder, nemlig på nettet. Vi sælger vores møbler og kollektioner online. Det sikrer, at vores arkitekttegnede møbler i højeste kvalitet kan forskønne danske hjem til en pris, hvor de fordyrende mellemled er skåret fra.

Kvinden bag MAKE nordic er Line Olesen. Et liv i marketing- og designverdenen har iført Line fra passion til produktambition. Med sikker sans for den fineste kvalitet, et langtidsholdbart udtryk og ikke mindst den sikre nordiske ånd i træsorter og stofkvaliteter tilbyder Line og MAKE nordic nye oplevelser gennem vores møbelvalg.

Du har allerede set os på de rette boligplatforme på nettet – hvorfor? Fordi vi kun vælger det bedste og de fineste streger, tegnede af vores nordiske arkitekter. MAKE nordic er nemlig til dig, der værdsætter dansk håndværk og bæredygtigt møbeldesign.

Crossboarder sofabord stor (MNO-CC01-L-OML)
MAKE nordic
Crossboarder sofabord stor
Læs mere
Crossboarder sofabord mellem (MNO-CC01-M-OML)
MAKE nordic
Crossboarder sofabord mellem
Læs mere
Crossboarder sofabord lille (MNO-CC01-S-OML)
MAKE nordic
Crossboarder sofabord lille
Læs mere
UMI skammel stor (MNO-DB02-L38-W)
MAKE nordic
UMI skammel stor
Læs mere
UMI bænk lille (MNO-DB02-L70-W)
MAKE nordic
UMI bænk lille
Læs mere
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud