HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Om Metz

Om Metz

Metz blev etableret i 1993, hvor reklamegaver typisk var nylontasker med firmalogo. Vi var overbeviste om, at det kunne vi gøre bedre. Vi udviklede derfor en langt mere eksklusiv og lækker taske - et bedre produkt og til samme pris. Allerede efter første år var Metz en etableret succes.

Det er efterhånden en gammel historie, men den lever stadig i vores virksomhed og er udtryk for den filosofi, der er grundlaget for alt, hvad vi foretager os. Derfor udvikler, designer og producerer vi selv størstedelen af vores sortiment. Og hvis produktet bliver bedre, gør det ikke noget for os, at produktionen er mere krævende eller besværlig. Kvalitet tager tid. Og den går vi aldrig på kompromis med.

Hos Metz ser vi det ret enkelt. Den bedste historie, en virksomhed kan fortælle, er at give gaver, som modtagerne bliver glade for - og faktisk kan huske. Gerne længe efter. Derfor bruger vi mest energi på at udvikle, designe og finde nye produkter.

Vores indsigt i markedets behov og tidens strømninger er fundamentet for al produktudvikling. Det er uden tvivl derfor, at vi altid er først med den gode idé. At den ofte bliver kopieret af andre, tager vi som et kompliment, for vores kunder ved – ligesom os – at det er originalerne, der er værd at huske.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud