Forside Om Metz

Om Metz

Metz er også...

Danmarks største leverandør af promotion artikler, specialproduktioner og profilbeklædning.

Vi er stolte af, at store danske og internationale virksomheder vælger METZ til at levere innovative løsninger, smukt design og høj kvalitet. Hver dag arbejder vi målrettet for være den intelligente samarbejdspartner for vores kunder.

I 2021 fusionerede Baxx Promotion A/S og Metz A/S, Danmarks to største aktører i promotionbranchen igennem de seneste 20 år. Vi blev til et nyt samlet METZ med lokationer i både Vedbæk og Kolding, og er nu den klart førende leverandør på markedet, med et totalkoncept som ”full service provider” via vores helt unikke webshop- baserede distributionsløsninger.

Igennem Metz’ størrelse og know-how opnår vi en masse fordele. Det sikrer os de bedste leverandøraftaler, licenser og adgang til både nyheder og klassikere fra alle de største mærker – ofte udvalgt som eneforhandler. Finder vi ikke, hvad vi søger, så specialproducerer vi enten i eget navn eller direkte til vores kunder.

Metz har gennem årene opbygget en omfattende erfaring og ekspertise indenfor totalløsninger, bæredygtighed, compliance og dokumentation. Således kan vi rådgive vores kunder, og i fællesskab udvikle trygge og sikre produktlinjer.

Hos Metz er alle funktioner samlet internt i huset, så vi har 100% kontrol over hele processen. Det sikrer, at vores løsninger altid har den høje kvalitet, som vi er kendt for. Og det gælder både indenfor IT, lager, logistik, design og vores efterspurgte webshopløsninger – som tilpasses ud fra kundens individuelle ønsker og behov.

Bæredygtighed og socialt ansvar står øverst på vores agenda, og gennemsyrer arbejdet med både design, leverandører, produkter og materialer hos Metz.
Vi sætter en ære i at være frontløbere på disse områder, og forsøger konstant at udvikle os sammen med vores kunder, for at sætte barren endnu højere end i går.

Julegaver, du bliver husket for

Hos Metz tager vi os god tid til at udvikle og producere de flere hundrede tusinde julegaver, vi leverer hvert år. For vores kunder stoler på os; det forpligter at være den største leverandør af promotion og julegaver. Vi tilbyder altid et unikt sortiment af varer fra både egne kollektioner og fra store mærkevareproducenter.

Vi tilbyder vores kunder en webshop løsning, hvor medarbejderne selv kan vælge deres julegave ud fra et fastlagt sortiment. Gaverne ligger klar på vores lager, og vi har sørget for, at logistikken er på plads. Så der er leveringsgaranti. Løsningen tilbyder vi uden beregning.

Hos Metz er vi altid først med den gode idé. Det er også årsagen til den succes, vores julegavesortiment har. Til jul udvikler vi altid mindst én helt unik og særlig idé, der år efter år er endt som en bestseller. At vores ideer så ofte bliver efterlignet betyder ikke noget, vi tager det som et kompliment. For vores kunder ved – ligesom os – at det er originalerne, der er værd at huske.

Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder