Forside Skatteregler

Skatteregler for firmajulegaver

Alle Metz’ tilbudte firmajulegaver ligger inden for SKATs skattefri beløbsgrænse for firmajulegaver på DKK 900. Du kan således vælge gaver fra alle hylder uden at være bekymret for, at dine medarbejdere bliver beskattet.


Sådan bliver gaver fra arbejdsgiver beskattet


Særlig for julegaver


Årligt skattefrit beløb for firmagaver

DKK 1.300. Overstiger det samlede beløb DKK 1.300, bliver alle gaver (ekskl. julegaver op til en værdi af DKK 900) beskattet.


Særligt for firmajulegaver

Firmajulegaver til en værdi på op til DKK 900 bliver aldrig beskattet. Heller ikke hvis det årlige samlede beløb overstiger DKK 1.300.

Øvrige gaver

Har en firmajulegave en værdi på højst DKK 900, og øvrige gaver har en værdi på mere end DKK 400, skal medarbejderen betale skat af hele beløbet over DKK 400. Har de øvrige gaver en max-værdi på DKK 400, skal der ikke betales skat af noget af beløbet.

Skat og gavekort

For Metz’ valggave-/gavekortsløsning gælder samme regler for skattefri medarbejderjulegaver. De betragtes nemlig rent skattemæssigt ikke som et gavekort, da der ikke er pålydende værdi på de enkelte kort og da medarbejderen har adgang til at vælge mellem et afgrænset antal julegaver.


(Kilde: skat.dk)

Kontakt os på 70 27 00 75 eller gaver@metz.dk hvis du har spørgsmål.

Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder