Forside Produkter 640 Touch 400 over-ear høretelefoner
SACKit

Touch 400 over-ear høretelefoner

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-Nyd musikken med Hybrid Active Noise Cancelling Over-ear høretelefoner, de er utroligt behagelige også til længere stunder. 

Med Bluetooth multipoint, hybrid ANC, IPX4 vandtæthed, et nyt ultrakomfortabelt design og den nyeste chip får du et par højkvalitets hovedtelefoner med fremragende HiFi lyd. 

Fås i farverne: sort, brun og beige. Pakken indeholder:

  • 1 over-ear høretelefoner

 

40 mm komposit driverenheder. Hybrid Active Noise Cancellation (Hybrid ANC). 30 DB støjreduktion. 20-20.000 Hz. Over-ear headset med roterbare earcups. Materiale: PU-læder. Størrelse: 19x15x8 cm.

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder