HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Sackit

Sackit

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. Vi skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! Vi går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i vores designs.


SACKit DNA
Hos SACKit arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest: Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje! Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer vi os, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem. På vores sækkestole finder du håndsyede hørsting, som giver designet kant og gør hver enkelt stol unik. WOOFitserien er præget af rene linjer og smukke metaller – JA, elektronik kan både lyde fantastisk OG se godt ud! Gør dig selv en tjeneste og prøv vores produkter hos en forhandler.

WOOFit Go X Stereo Pack (SAC-60144)
Sackit
WOOFit Go X Stereo Pack
Læs mere
MOVEit X BT højttaler (SAC-60501)
Sackit
MOVEit X BT højttaler
Læs mere
BOOMit X (SAC-60700)
Sackit
BOOMit X
Læs mere
ROCKit in ear høretelefoner (SAC-70100)
Sackit
ROCKit in ear høretelefoner
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud