Forside Produkter 560 PLAIN Øko sengetøj 2 sæt
Georg Jensen Damask

PLAIN Øko sengetøj 2 sæt

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 2.495,-


PLAIN Økologisk sengelinned i enkelt og klassisk design. Fås i længde 140 x 200 cm og 140 x 220 cm. Pakken indeholder:

  • 2 pudebetræk
  • 2 dynebetræk

Damask Sengelinned er indbegrebet af stilfærdig, underspillet luksus med sit enkle design og stilrene farvevalg og særdeles velegnet til at skabe hotelstemning hjemme i soveværelset. PLAIN er vævet af 100% økologisk bomuld, og damask vævningen giver sengetøjet åndbarhed.  Det er en kvalitet, der holder i mange år.

Materiale: 100% økologisk bomuld. Farve: Tea green.  Længde: 140 x 200 cm eller 140 x 220cm.

Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder