Forside Brands Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask

Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.

PLAIN Øko sengetøj 2 sæt med 4 pudebetræk (GJD-10612H)
Georg Jensen Damask
PLAIN Øko sengetøj 2 sæt med 4 pudebetræk
Læs mere
PLAIN Øko sengetøj 2 sæt (GJD-10613T)
Georg Jensen Damask
PLAIN Øko sengetøj 2 sæt
Læs mere
Balanced Lines sengelinned (GJD-BALANCEDB)
Georg Jensen Damask
Balanced Lines sengelinned
Læs mere
Økologisk Damask håndklæder 7 stk (GJD-G-1240)
Georg Jensen Damask
Økologisk Damask håndklæder 7 stk
Læs mere
Økologisk Damask håndklæder 6 stk. (GJD-G-2220)
Georg Jensen Damask
Økologisk Damask håndklæder 6 stk.
Læs mere
Økologisk Damask håndklæder 8 stk. (GJD-W-0440)
Georg Jensen Damask
Økologisk Damask håndklæder 8 stk.
Læs mere
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder