Forside Produkter 640 Økologisk Damask håndklæder 8 stk.
Georg Jensen Damask

Økologisk Damask håndklæder 8 stk.

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.480,-


Det eksklusive økologiske håndklæde i 100 % egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet er velvære for både krop og sjæl.  Håndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel. Pakken indeholder:

  • 4 stk. 50x100 cm.
  • 4 stk. 70x140 cm.

DAMASK serien er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør damaskfrotté af den blødeste slags, til en elsket klassiker.  

Størrelse 50 x 100 - 70 x140 cm. Farve: Walnut. Vævet af 100% egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Vask ved 60°C.  Gode råd: Vi anbefaler du lægger produktet i koldt vand i ca. 1 time og derefter vasker det ved 60°C. Det vil få løkkerne til at låse sig minimere risikoen for trådudtræk. Oplever du på et tidspunkt trådudtræk kan du blot klippe tråden af. Håndklædet er vævet så tæt, at det ikke vil løbe, men blot låse sig selv. Ønskes bløde håndklæder, anbefales tørretumbling.

Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder