Forside Produkter 560 Blueline skålesæt
Royal Copenhagen

Blueline skålesæt

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.317,-


Blueline skåle fra Royal Copenhagen. Skålene har en sirligt håndmalet blå linje og Royal Copenhagen stemplet, der er kendetegnet for Blueline. Pakken indeholder:
  • 2 blueline skål 25 cm
  • 1 blueline skål 110 cl
2 stk. Blueline skåle 25 cm. En halvdyb skål som er oplagt til servering af små salater eller anden lille servering. Skålen kan også med fordel anvendes som tallerken til portionsserveringer. 1 stk. Blueline skål 110 cl. Stor skål til klassisk servering, størrelsen er oplagt til servering af mindre salater, tilbehør eller kartofler. Skålen har ikke den klassiske dybde, men en åben flade der gør den indbydende. Den er særdeles anvendelig til både servering samt som dyb tallerken. Mix og match med andet stel fra Royal Copenhagen og skab en smuk borddækning.
Blueline skåle 25 cm. Materiale : Porcelæn. Str.:Ø: 25 cm. Blueline Skål 110 cl. Materiale : Porcelæn. Str.: 110 cl. Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på BtB.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki. Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder