HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der er både fremstillet og malet i hånden. Men vi er også kendt for vores modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og vores porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

Vi værner om den respekt, vores produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i vores håndværkstradition, der giver vores produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle vores medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki, Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens aller ældste virksomheder. I mere end 240 år er vores produkter blevet skabt med den højeste respekt for vores traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.

Mega Mussel skål m/ låg (ROY-1016884)
Royal Copenhagen
Mega Mussel skål m/ låg
Læs mere
Mega Mussel Riflet fad 36,5 cm (ROY-1016891)
Royal Copenhagen
Mega Mussel Riflet fad 36,5 cm
Læs mere
Mix & Match krus 37cl  (ROY-1025896)
Royal Copenhagen
Mix & Match krus 37cl
Læs mere
Mega Mussel fad  20x20cm (ROY-1027458)
Royal Copenhagen
Mega Mussel fad 20x20cm
Læs mere
Mega Mussel fad 20x20 m/ fyrfadsstager (ROY-FADFYR)
Royal Copenhagen
Mega Mussel fad 20x20 m/ fyrfadsstager
Læs mere
Mega Mussel ovnfaste skåle 37 og 145 cl (ROY-SKAAL37-145)
Royal Copenhagen
Mega Mussel ovnfaste skåle 37 og 145 cl
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud