HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Brands Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der er både fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki, Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens aller ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.

Mega Mussel Etager 2 lags (ROY-1016893)
Royal Copenhagen
Mega Mussel Etager 2 lags
Læs mere
Musselmalet riflet fad (ROY-1017204)
Royal Copenhagen
Musselmalet riflet fad
Læs mere
Blå Mega Mussel  tapasfad 36 cm (ROY-1017345)
Royal Copenhagen
Blå Mega Mussel tapasfad 36 cm
Læs mere
Blå Mega Mussel Pastafad (ROY-1017360)
Royal Copenhagen
Blå Mega Mussel Pastafad
Læs mere
Mega Mussel skål på fod (ROY-1026444)
Royal Copenhagen
Mega Mussel skål på fod
Læs mere
Mega Mussel fad på fod (ROY-1052390)
Royal Copenhagen
Mega Mussel fad på fod
Læs mere
Mega Mussel krus, 2 stk. (ROY-2381039)
Royal Copenhagen
Mega Mussel krus, 2 stk.
Læs mere
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud