Forside Brands Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki. Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.

History Mix termokrus 3 stk (ROY-1017166)
Royal Copenhagen
History Mix termokrus 3 stk
Læs mere
Blå Mega Skål 21 cm (ROY-1017354)
Royal Copenhagen
Blå Mega Skål 21 cm
Læs mere
Mix & Match History asiette 23 cm, 3 stk. (ROY-1060173)
Royal Copenhagen
Mix & Match History asiette 23 cm, 3 stk.
Læs mere
Blue Line skåle 2 stk. (ROY-SAMBLUE400)
Royal Copenhagen
Blue Line skåle 2 stk.
Læs mere
Blå mega skål og fad (ROY-SAMPAK23)
Royal Copenhagen
Blå mega skål og fad
Læs mere
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder