Forside Brands Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki. Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.

Mix & Match History Mix dybe tallerkner (ROY-1020523)
Royal Copenhagen
Mix & Match History Mix dybe tallerkner
Læs mere
History mix skålesæt 3 stk (ROY-1024770)
Royal Copenhagen
History mix skålesæt 3 stk
Læs mere
Prinsesse ètagére 2 lags (ROY-1062485)
Royal Copenhagen
Prinsesse ètagére 2 lags
Læs mere
Blueline skålesæt (ROY-BLUESAET)
Royal Copenhagen
Blueline skålesæt
Læs mere
Blå Mega Riflet kande og skål (ROY-SKAALKANDE)
Royal Copenhagen
Blå Mega Riflet kande og skål
Læs mere
Tallerken mix 3 stk (ROY-TALLMIX1)
Royal Copenhagen
Tallerken mix 3 stk
Læs mere
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud