Forside Produkter 640 Balanced Lines sengelinned
Georg Jensen Damask

Balanced Lines sengelinned

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.495,-Blødt, sprødt satinvævet sengetøj i 100% bomuld gør underværker for ro og nattesøvn. Balanced Lines sengetøj fra Georg Jensen Damask har et enkelt, stribet mønster og er vævet af langfibret bomuld, som giver ekstra lang levetid.  Sengetøjet er STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificeret og er blevet tildelt EU-blomsten. Når du vælger dette bomuldsprodukt fra Georg Jensen Damask, støtter du en ansvarlig bomuldsproduktion gennem Better Cotton. Pakken indeholder:

  • 2 dynebetræk i længden 200 eller 220 cm
  • 2 pudebetræk 60x63 cm  

Farve: Shaded blue. Materiale: 100% bomuld / BCI. Mål: 140 x 200/220 cm.

Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder