Forside Produkter 400 Wok og køkkenredskaber
Royal van Kempen & Begeer

Wok og køkkenredskaber

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.198,-


Royal Wok med låg og 3 delt køkkenredskabssæt Luksus madlavning med keramisk non-stick wokpande og køkkenredskaber fra Royal van Kempens & Begeer. Pakken indeholder:
  • 1 Wok m/låg
  • 1 Spatel
  • 1 Grydeske
  • 1 Tang
Royal Wok med låg: Wokén er lavet af en unik 3-lags konstruktion, bestående af to lag rustfrit stål, hvor der imellem er et lag aluminium. . Det sikrer, at wok´en bliver hurtig varm, samt sikrer en jævn varmefordeling. Velegnet til alle kogeplader, samt ovnsikker op til 260° og belægning lavet af keramisk non-stick. Håndtaget er lavet af 100% genanvendt stål og materialet i panden er fra producenter der arbejder med genanvendelse i produktionen af stålet. Der er ingen PTFE og nul PFAS, hvilket er fremtiden for non-stick pander og gryder. Belægningen har bl.a. vundet "bedst i test". Royal 3 delt køkkenredskabssæt: Køkkengrejsættet fra Royal van Kempen & Begeer er lavet af højkvalitets rustfrit stål og silikone. Grilltangen har en lås, så den nemt kan opbevares. Sættet er perfekt til madlavning.
Gaven består af: Royal Wok med låg: Mål: 28 cm. Tåler ovn op til 260°C Velegnet til alle varmekilder inklusive induktion Tåler opvaskemaskine. Royal 3 delt køkkenredskabssæt: Redskabssæt bestående af: spatel, grydeske og tang.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder