Giv et gavekort

Forside Produkter 400 UGO skammel 45 cm
Make Nordic

UGO skammel 45 cm

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 990,-


UGO skamlen af Piet Hein er formspændt efter Piet Heins matematiske formel, der danner grundlag for hans SUPERELLIPSE®
UGO skamlen er tegnet af Piet Hein i 1968 og udviklet i samarbejde med Piet Hein familien.

Den er designet ud fra Piet Heins verdenskendte SUPERELLIPSE® formel.
Du får i UGO en komfortabel og enkel skammel i et klassisk dansk design, som produceres her i Danmark.
Materiale: FSC®-certificeret egetræsfiner og mat sort pulverlakeret stål.
Højde: 45 cm.
Bredde: 48,8 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Sædebredde: 36 cm.
MAKE nordic er en nyere aktør på det nordiske møbelmarked. Vores udgangspunkt er ganske simpelt kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. I krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet vil MAKE nordic indtage scenen og vise resultaterne af det arbejde, som møbelarkitekter udformer med blyantstrøg på deres skitser.
Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede. Fra arkitekternes skitser og snedkerens detaljer til din stue. Fra stofmarkeder til din sofa. Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler, vi hos MAKE nordic tilbyder vores kunder – i det digitale univers.
MAKE nordic og vores distributionskanaler er der, hvor vi finder vores kunder, nemlig på nettet. Vi sælger vores møbler og kollektioner online. Det sikrer, at vores arkitekttegnede møbler i højeste kvalitet kan forskønne danske hjem til en pris, hvor de fordyrende mellemled er skåret fra.

Kvinden bag MAKE nordic er Line Olesen. Et liv i marketing- og designverdenen har iført Line fra passion til produktambition. Med sikker sans for den fineste kvalitet, et langtidsholdbart udtryk og ikke mindst den sikre nordiske ånd i træsorter og stofkvaliteter tilbyder Line og MAKE nordic nye oplevelser gennem vores møbelvalg.

Du har allerede set os på de rette boligplatforme på nettet – hvorfor? Fordi vi kun vælger det bedste og de fineste streger, tegnede af vores nordiske arkitekter. MAKE nordic er nemlig til dig, der værdsætter dansk håndværk og bæredygtigt møbeldesign.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud