Forside Produkter 560 Træningspakke 2

Træningspakke 2

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.780,-


Optimer din træningsrutine med det sammenklappelige AB-træningshjul til styrkelse af kernen og det justerbare kabelsjippetov til alsidig træning. Nyd effektiv muskelafslapning med Foam Rolleren og oprethold balancen under yogapraksis på den stabile 6mm yogamåtte, mens træningselastikken tilbyder alsidig modstandstræning. Pakken indeholder:
  • 1 Endurance foldbar AB træningshjul.
  • 1 Endurance justerbart cable sjippetov.
  • 1 Foam Roller
  • 1 Endurance Yoga måtte 6 mm.
  • 1 Endurance trænings-elastik til en masse øvelser.
Foldbar AB træningshjul Effektivt redskab til træning af mavemuskler og core træning. Styrk din ryg, skulder, balder, arme og mave. Cable Sjippetov Klassisk sjippetov med plastik håndtag, der ligger godt i hånden og en beklædt stålwire, som nemt kan justeres i længden. Perfekt og effektiv model til cross-træning. Foam Roller Foam rolleren er et godt redskab til massage af ben, hofter, ryg og skulderene kun ved brug af egen kropsvægt. Yoga måtte 6 mm Når du dyrker yoga, er det vigtigt, at underlaget ikke er for tykt og ustabilt, da du skal holde balancen og bevare kontakten med gulvet. Denne yogamåtte fra Endurance er fremstillet i en tykkelse, der er tilpas komfortabel, uden at du mister fornemmelsen af underlaget.. Træningselastik Trænings-elastikken er et af de enkleste og mest effektive træningsredskaber, der findes. Indvendigt har træningselastikken et par tynde silikonelinjer, der giver et godt hold mod for eksempel huden. Derudover er denne trænindselastik fra Endurance fremstillet i medium hårdhed, så hver en muskelgruppe bliver presset, uanset om du træner skuldrer, lår eller lyske.
AB træningshjul Farve: Grå. Materiale: polypropylene (plasitk), neopren og gummi. Cable Sjippetov Længde: 275 cm. Justerbar længde. Materiale: Plastik og stålwire. Foam Roller Farve: Grå. Materiale: Hård EVA skum og ABS rør. Diameter: 14 cm. Længde: 33 cm. Yoga Måtte 6 mm Farve: Grå. Materiale: Bionedbrydeligt TPE-materiale. Længde 173 cm. Bredde 61 cm. Tykkelse 6 mm. Træningselastik Farve: Grå. Materiale: Tekstil og silikone.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder