Forside Produkter 400 Torino kabinekuffert
Bon Gout

Torino kabinekuffert

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.199,- 

Lækker og enkel kabine kuffert i sort, model Torino fra Bongout er perfekt til weekendturen eller forretningsrejsen. Kufferten er produceret i Polypropylen som giver den høj styrke og holdbarhed. Den er slagfast og modstandsdygtig overfor ekstreme temperaturer og sollys.  Pakken indeholder:

  • 1 kabinekuffert 55 x 38 x 20 cm

Farve: Sort. Mål: 55 x 38 x 20 cm (udvendige mål) Fuldforet. X-bånd. Skilleplade med stor lynlåslomme. 4 dobbelt hjul. TSA-lås. Aluminiums trolley træk.

Bon Goût betyder god smag, og er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1945 af Erik Guttermann i lokaler på Vesterbrogade i København. Virksomhedens formål var at designe, producere og sælge håndsyede dametasker. Igennem tiden oplærte Erik Guttermann nogle af branchens dygtigste og mest kreative porteføljemagere.

Fra 1967 til 1992 var Bon Goût distributør for Samsonite, som de stadig sælger som en del af deres sortiment. Ændringen i samarbejdet i 1992 førte til, at Bon Goût startede produktion af egne kufferter og i dag formodentlig er Danmark’s største producent af kufferter.

I 1993 fik Bon Goût prædikat som Kongelig Hofleverandør af hendes Majestæt Margrethe II, Danmarks dronning. En titel som de er meget stolte af.

Da Erik Guttermann valgte at gå på pension i 2002 gennemførtes et generationsskifte, og Bon Goût ejes i dag af Erik Guttermanns søn, svigersøn og den tidligere salgschef.

Siden starten i 1945 har Bon Goût udviklet sig til i dag at være en virksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af tasker og kufferter samt kundespecifikke varer til mange forskellige formål både til private kunder og virksomheder.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder