Forside Produkter 400 Storm salt- & peberkværn
Stelton

Storm salt- & peberkværn

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 899,95Salt- og peberkværnsættet, Storm, er kværne lavet af egetræ, med et enkelt formsprog og er inspireret af Færøerne, hvor designeren Rebecca Uth er opvokset.

Træet er udvalgt fra producenter der er med til at sikre at skoven kan nå at reproducere det der bliver fældet.

Pakken indeholder:
  • 1 saltkværn
  • 1 peberkværn

Sættet er designet med referencer til øernes natur, klitter og kystlinje. Kværnene er fremstillet af keramik og certificeret, rødt egetræ med en oliering af mineralske olier, der gør dem bløde og nemme at rengøre.
Kværnene kan justeres til forskellige kværnniveauer, alt efter hvor fint eller groft man ønsker.

Det keramiske kværnværk er slidstærkt og der ydes 10 års garanti på kværn delen.
Designet gør, at kværnene ikke drysser på bordet, idet selve kværnen er placeret i toppen.

Farve: Oak.
Materiale: Egetræ rustfrit stål.
Størrelse: 5,5 x 17,8 x 5,5 cm.
Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket dengang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne, der havde et godt øje til stålprodukterne. I USA var Stelton skålene indbegrebet af det, man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder