Forside Produkter 400 Royal Stegepande sæt 3 dele
Royal van Kempen & Begeer

Royal Stegepande sæt 3 dele

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 2.027,-


Kvalitets stegepander fra Royal Van der Kempen & Berger med keramisk non-stick funktion. Pakken indeholder:
  • 1 stegepande 20 cm
  • 1 stegepande 24 cm
  • 1 stegepande 28 cm
Panderne er lavet af en unik 3-lags konstruktion, bestående af to lag rustfrit stål, hvor derimellem er et lag aluminium. Dette sikrer, at panden bliver hurtig varm, samt sikrer en jævn varmefordeling. Panderne er velegnet til alle kogeplader, samt ovnsikker op til 260° og belægning er lavet af keramisk non-stick, som sikrer sund madlavning. Håndtaget er lavet af 98.97% genanvendt stål, og materialet i panden er fra producenter, der arbejder med genanvendelse i produktionen af stålet. Den keramisk non-stick-belægning er fremstillet af et naturligt stof, afledt af sand, som anvender op til 60% mindre CO2 i produktionen. Der er ingen PTFE og nul PFAS. Belægningen har bl.a. vundet "bedst i test".. Diamant er det hemmelige våben bag den keramiske non-stick-belægning. Diamanter er nemlig både stærke og fremragende varmeledere, med gode non-stick-egenskaber. I produktionen er der ligeledes fokus på minimering af CO2 udledning, bl.a. kommer 40-50% af fabrikkens elektricitet fra egne solceller. Panderne er pakket i emballage af 95% genanvendt materiale.
Størrelse: 20, 24 og 28 cm. Sund madlavning med vores egen patenterede og bedst i test keramisk non-stick. Ingen PTFE og nul PFAS = fremtiden for non stick. Infunderet med ægte diamantpartikler. Meget temperaturbestandig. Fremragende slidstyrke. Enestående keramisk non-stick holdbarhed - bedst i klassen.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder