Forside Produkter 560 Pier genopladelig LED lampe
Stelton

Pier genopladelig LED lampe

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.099,-Pier LED genopladelig lampe er en smuk nyfortolkning af den klassiske skibslampe. Med sit behagelige lys forlænger Pier de varme aftener på terrassen eller altanen. LED lampen kan bruges både inden- og udendørs (ved tørvejr og temperaturer over frysepunktet) og er let at bære rundt via hanken i toppen af lampen. Pier er trådløs og oplades via det medfølgende USB-kabel (OBS. vægstik ikke inkluderet). Pier kan indstilles til tre varierende lysstyrker alt efter behov og den stemning, man ønsker at skabe. Pakken indeholder:

  • 1 lampe  

Dia: 20 cm / H: 25 cm. Farve: Sort

Opladningstiden er cirka 10–12 timer (batteri fra 0–100 %).  Batterilevetid ved 100 % lysstyrke ca. 8 timer. Batterilevetid ved 70 % lysstyrke 30+ timer. Batterilevetid ved 40 % lysstyrke 60+ timer.

Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket dengang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne, der havde et godt øje til stålprodukterne. I USA var Stelton skålene indbegrebet af det, man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder