Forside Produkter 560 Peugeot Line salt- og peberkværn
Peugeot

Peugeot Line salt- og peberkværn

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 899,90


De stilfulde Line-kværne fra Peugeot er det perfekte og ultramoderne valg til spisebordet. Pakken indeholder:
  • 1 saltkværn 18 cm
  • 1 peberkværn 18 cm.
Toppen på kværnene er af PEFC-certificeret træ og kroppen af aluminium med smalle riller, en raffineret kombination med en unik grafisk visuel effekt. Kværnene har Peugeots livstidsgaranterede kværnemekanisme, og malefinheden justeres med knappen på toppen af kværnen - jo mere skruen er strammet, jo finere males der, og omvendt. . PEFC-logoet på vores produkter sikrer, at vores produkter stammer fra ansvarligt forvaltede skove, genanvendte og kontrollerede kilder. Ethvert køb af produkter med PEFC-logoet gør en forskel for skove og lokalbefolkningen over hele verden.
Materiale: Aluminium/Bøg. Mål: 18 cm.
PEUGEOT blev grundlagt i 1810 i den franske by, Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne. I dag, mere end 160 år senere, er PEUGEOT en reference for kværne og det foretrukne mærke hos de fleste kokke. PEUGEOT producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

PEUGEOT fremstiller krydderikværne med tre typer kværnværker: Elektrisk, mekanisk og mekanisk med det patenterede uSelect system. Med uSelect kan kværnen indstilles til 6 forskellige kornstørrelser med tydelig stregmarkering fra groft til meget fint kværnet peber eller salt. Indstillingen ændres ikke, når kværnen bruges. På en traditionel mekanisk kværn indstilles grovheden ved at løsne/stramme topskruen. For at kværne drejes ALTID med uret.

I PEUGEOT’s sortiment af kværne finder man også kaffekværne, og mekanismerne i nutidens kværne minder meget om de oprindelige kværne fra 1840. Kværnværket er designet specifikt til at male kaffe.

Efter at PEUGEOT i mere end et århundrede har været synonym med fransk gourmetmadlavning, blev sortimentet udbygget i 2006 med en bred vifte af vintilbehør bl.a. proptrækkere og specialiserede vinkarafler i mundblæst glas.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder