Forside Produkter 560 Pantop genopladelig bordlampe sort
Verner Panton

Pantop genopladelig bordlampe sort

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 995,-Pantop genopladelig bord lampe.

Designed af Verner Panton.

Pakken indeholder
  • 1 bordlampe

Pantop tilføjer et niveau af brugervenlighed og fleksibilitet, der giver dig mulighed for at tage lyset med dig - fra værelse til værelse, eller endda udenfor i haven eller på balkonen, og skabe den ønskede atmosfære, uanset hvor du er.

Med syv timers driftstid giver Pantop dig mulighed for at nyde lysets fleksibilitet en hel aften, hvor der ikke er adgang til strøm.

Tre -trins lysdæmperen giver dig mulighed for at justere lysniveauet til den ønskede atmosfære og indstilling.

Farve: Mat sort.
Materiale: Topskrue i børstet metal.
Malet polycarbonat.
Størrelse: H: 30 cm Ø: 18 cm.
Ledning: 2 m Micro USB oplader kabel.
Verner Panton (1926-1998) er født i Odense og uddannet ved det Kongelige Danske Kunstakademi. Han blev internationalt kendt for sine unikke designs, som i dag har fået en renæssance i mange danske hjem. Inden for dansk design findes der få designere med så stort et navn i resten af verden som Verner Panton.

Verner Panton står bag en lang række klassikere inden for møbeldesign, og han er især kendt for sine smukke lamper. Som designer insisterede han på at kombinere lampens praktiske funktion med et tidløst design i nye materialer. Verner Pantons tidløse lamper er derfor lige så moderne og dynamiske i dag, som da de blev præsenteret for første gang.

Verner Panton har skabt et smukt og farverigt lampeunivers. For Verpan har han bl.a. designet pendlerne Onion og den futuristiske VP Globe, og for Louis Poulsen har han skabt Panthella-serien. For &Tradition har Verner Panton designet Flowerpot pendlen, der fås i et væld af farver, og for Holmegaard har han skabt New Wave-lampeserien.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder