Forside Produkter 400 MiiBLASTER GO
MIIEGO

MiiBLASTER GO

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-



Trådløs højttaler MiiBLASTER GO fra danske MIIEGO i lækkert design med integreret håndtag og fremragende lyd – specielt udviklet til et aktivt liv på farten - indendørs såvel som udendørs. .

Den har en god og handy størrelse, og er nem og praktisk at have med sig rundt overalt. Med sin IPX5-certificering er højttaleren regn- og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Pakken indeholder:

  • 1 Højtaler

Farve: Sort. Bluetooth 5.1 + AUX. Trådløs rækkevidde: op til 20 meter. Produktvægt: 2.300 gram. IPX certificering: IPX5 – tåler let regn. USB-C opladning. Batteritid: op til 4 timer per opladning ved 50% lydstyrke. AUX-kabeltilslutning: Ja.  indbygget EQ og stemningsskabende party-lys. Indbygget TWS – tilslut 2 MiiBLASTER GO trådløst.

MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr. Han havde fra starten et klart mål: at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den idé blev MIIEGOs produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign. Alle komponenter lever desuden op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket gør det muligt for produkterne at overleve det udfordrende skandinaviske klima.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder