Forside Produkter 640 Menu Meet bænk/bord
Menu

Menu Meet bænk/bord

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.495,-



Meet fra Menu er et smukt lille møbel inspireret af den velkendte klaverbænk, hvis størrelse passer perfekt til alle husets rum.

Meet kan bruges i gangen når skoene skal bindes eller børnene klædes på - eller i stuen/soveværelset som bord. Del pladsen ved computeren eller brug det på badeværelset, hvor størrelsen gør det praktisk til opbevaring af håndklæder eller andre personlige produkter.

Pakken indeholder:

  • 1 bænk med filthynde  

Materiale: Træ & metalstel Mål: B: 80 H: 45 D: 38 cm. Farve: Sort.

Menu´s filosofi er enkel. Vi vil gøre verden bedre, mindre kompliceret, lidt pænere at vågne op til. I samarbejde med super talentfulde designere, gør vi objekter til at blive værdifulde nu ... og for evigt.

Vi arbejder sammen med nogle af de mest spændende og drevne kreative personer fra arkitektur- og designverdenen for at producere design af høj kvalitet med et skarpt skandinavisk udseende.

På Menu er vi besat af kloge løsninger til moderne livsstil. Vi ønsker at lave smukke genstande til daglig brug, uanset om det er en uundværlig genstand for køkkenudstyr, en flot flydende hylde eller en smuk vase, der føjer det perfekte til dit boligareal.

Hvor vi kan, arbejder vi lokalt med håndværkere rundt om i verden, der bevarer færdigheder, samtidig med at de skaber det bedste moderne design.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder