Forside Produkter 640 Masterpiece kande
Georg Jensen

Masterpiece kande

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-Den smukke kande er et af de mest berømte værker fra Georg Jensens originale korpus kollektion i sølv og blev formet første gang i 1952. Den er diskret, men sanselig med et elegant forlænget håndtag og en fremhævet tud.

Pakken indeholder:
  • 1 kande

I 2008 blev en moderne fortolkning af kanden i poleret stål introduceret i anledning af mesterdesigneren Henning Koppels 90 års fødselsdag. Kanden er en hyldest til smukt design og fremragende håndværkstraditioner hos Georg Jensen.

Med mere end 100 års tradition er Georg Jensen i dag et af verdens førende luksusbrands. I udlandet er det særligt Georg Jensens storslåede korpusværker i sølv, som velhavende feinschmeckere sværger til.

Materiale: Poleret stål.
Mål: 1,2 liter.
Design: Henning Koppel.
Designår: 1952 & 2008.
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder