Forside Brands Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.

Delikatessepakke (KJA-ATK_23_11)
Kjær & Sommerfeldt
Delikatessepakke
Læs mere
Delikatessepakke (KJA-ATK_23_12)
Kjær & Sommerfeldt
Delikatessepakke
Læs mere
Delikatessepakke (KJA-ATK_23_13)
Kjær & Sommerfeldt
Delikatessepakke
Læs mere
Delikatessepakke (KJA-ATK_23_14)
Kjær & Sommerfeldt
Delikatessepakke
Læs mere
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder