Forside Produkter 560 Hâws bordgrill
Hâws

Hâws bordgrill

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.199,-


Lav en lækker sandwich eller steg bøfferne på den smarte bordgrill fra Hâws. Pakken indeholder:
  • 1 bordgrill
Hâws Pro bord- og panini grill har et flot design og kan udover at lave lækre sandwich, toast, panini mm. også åbnes 180 grader og benyttes som grill på bordet. Grilloverfladen / pladerne måler 29 x 26 cm og kan nemt rengøres dels pga overfladen men også fordi de er aftagelige. Belægningen på pladerne er af ILAG hvilket betyder de er PFAS fri. PFAS fri belægning, Åbnes 180 grader, aftagelige plader, justerbar højde.
Farve: Stål og sort. Størrelse: 40 x 19,5 x 40,2 cm. Aftagelige plader fro nem rengøring. 2000W. 180 graders åbning.
Hâws er et nyt dansk mærke som blev registreret i 2019 i forbindelse med et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Brandet blev oprettet for at beskytte samarbejdspartnere mod store udenlandske aktører.

Hâws tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. I forbindelse med Hâws brandet er der også blevet oprettet en Laguiole By Hâws linje med knive, gafler, knivblokke, champagnesabler vinsæt mm. med den populære Laguiole form.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder