Forside Produkter 560 Grydesæt 6 dele
Fiskars

Grydesæt 6 dele

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.797,-


Fiskars gryder med låg - 3 og 5 Ltr. samt kasserolle m. låg - 1,5 ltr. Pakken indeholder
  • 1 3 ltr gryde m. låg
  • 1 5 ltr gryde m. låg
  • 1 1,5 ltr kasserolle m. låg
Fiskars gryder med låg - 3 og 5 Ltr. samt kasserolle m. låg - 1,5 ltr. Gryder i rustfrit stål. De mest ideelle gryder til alt madlavning. Gryderne er forsynet med glas låg. Selvom gryderne bruges hver dag, er de modstandsdygtig over for både ridser og stød. De er smagsneutrale, let at vedligeholde og kan tåle maskinopvask. Gryderne er gennemført helt ned til mindste detalje, og er forsynet med universalbund, som er egnet til alle typer komfurer. De ergonomiske greb af rustfrit stål og moderne design passer ind i ethvert køkken. Fiskars kogegrej i rustfrit stål består af op til 85 % genanvendt stål. Derudover minimerer Fiskars plastik i deres emballage og de fleste emballager kan nu genanvendes.
Fiskars gryde med låg - 3 ltr. og 5 ltr. samt kasserolle med låg - 1,5 ltr. Komfurtype: Egnet til ceran-, gas-, elektriske og induktionskomfurer. Tåler maskinopvask. Fiskars bruger to slags stål i kogegrejet: Austenite line: 1.4301/1.4307 with 92% recycling rate. Ferrite line: 1.4509/1.4016 with 76% recycling rate. Produceret i Finland.
Fiskars er en førende, global leverandør af produkter til hjem, have og udendørsaktiviteter.

Fiskars Groups produkter er kendt i hele verden for deres exceptionelle funktionalitet og knivskarpe design. Fiskars blev grundlagt i 1649 og er Finlands ældste virksomhed.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder