Forside Brands Denwood by HORN

Denwood by HORN

Vi skylder hinanden at gentænke, hvordan vi definerer kvalitet, og sikre at vi passer både på miljøet, menneskene bag produktet og selvfølgelig dig som slutbruger.

Verdens nuværende forbrugsmønstre er uholdbare, og der produceres alt for meget affald.
Denwood by HORN blev grundlagt i 2016 som en socialansvarlig virksomhed, med det formål at designe interiørprodukter af materiale fra deres bordpladeproduktion, der tidligere var blevet smidt ud.

I dag designer Denwood interiørsortiment af forskellige genbrugsmaterialer fra både HORN Bordplader A/S samt andre virksomheder, for at sikre tilstrækkelig forsyning og hjælpe andre med også at minimere deres spild.

Udover at være modtager af rest– og spildprodukter er Denwood meget opmærksomme på deres sociale ansvar. I samarbejde med kommuner og jobcentre forsøger de derfor at hjælpe mennesker, der, af forskellige årsager, har en reduceret arbejdskapacitet, til at få det daglige arbejdsliv tilbage på rette spor.

Målet med Denwood by HORN er at udnytte verdens ressourcer bedst muligt samt udfordre nuværende forbrugsmønstre og hjælpe forbrugere til at træffe et mere bæredygtigt valg.

Alle produkter er produceret efter høje kvalitetskrav til både design og holdbarhed.

Sofabord sortolieret eg (sæt) (DEN-120252)
Denwood by HORN
Sofabord sortolieret eg (sæt)
Læs mere
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud