Forside Produkter 560 Dampstation Express Essential Plus

Dampstation Express Essential Plus

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.349,-


Giv strygningen et boost med Tefals Express Essential Plus-dampstation. Strygning af tøj kan være en tidskrævende proces, men med Express Essential Plus kommer du hurtigere til bunds i bunken. Pakken indeholder:
  • 1 dampstation
Express Essential Plus-dampstations kraftige dampudladning trænger hurtigt ind i tøjet og udglatter fibrene, så resultatet bliver flot og glat i en hurtigere proces. Med en 5,5-bar pumpe og en kontinuerlig 120 g/min dampudledning går strygningen som en leg, og det kraftfulde 320 g/min dampskud udglatter selv de mest genstridige krøller. Dampstationen har også en række smarte funktioner, der gør den nemmere at bruge, blandt andet et smart låsesystem, der gør flytning og opbevaring nem, samt Xpress Glide-sål, som giver jævnt glid på alle typer stof. Opgrader til strålende strygeresultater på den enkle måde med Express Essential Plus-dampstation.
Farve: Lilla. Størrelse: 39,0 x 21,2 x 29,2 cm. Vandbeholder: 1,4 L. Strøm: 2400W. Effekt: 5,5 bar pumpetryk og kontinuerlig 120 g/min dampudledning, op til 320g/min dampskud. Anti-kalk: Calc Clear-teknologi sørger for nem vedligeholdelse, lang levetid og vedvarende høj ydeevne. Kan bruges til både horisontal strygning og vertikal dampning.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder