Forside Produkter 720 Coat Tree Wall stumtjener
Fritz Hansen

Coat Tree Wall stumtjener

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 2.525,-


Coat Tree™, stumtjener, designet af Sidse Werner, er et af de mest mobile og funktionelle gardedrobe møbler indenfor sin kategori.  Pakken indeholder:

  • 1 Coat Tree stumstjerne

Denne stumtjener er ideel til smalle rum, hvor gulvarealet er begrænset. Træets grene har kugler i stedet for kroge, hvor man kan hænge sin jakke, hat eller taske. Coat Trees elegante design er tidsløst uanset om den står for sig selv eller er fyldt med jakker og andre hverdags ting. Stumtjeneren er utrolig robust og kan uden problemer rumme et utal af tasker og jakker.

Dimensioner: 104 x 46 x 30 cm Vægt 10.9 kg. Farve: Grå.

Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder