Forside Produkter 720 Brødrister - Emma
Stelton

Brødrister - Emma

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.299,-Emma brødrister i enkelt design der pynter på køkkenbordet med optøningsfunktion og variabel bruningskontrol.

Pakken indeholder:
  • 1 brødrister

Brødristeren har indbygget optøningsfunktion hvilket betyder, at hvis brødet kommer direkte fra fryseren, er det ikke noget problem at optø og riste det. Derudover kan brødet desuden ristes præcis som det foretrækkes, takket være den variable bruningskontrol.

Brødristeren har indbygget bagel-funktion hvilket gør det muligt kun at riste bagel el bolle på ydersiden Brødristeren har også en indstillelig ristefunktion med 7 trin og en udtagelig krummebakke for nem rengøring.

Farve: Sand.
Størrelse: 31 x 20 x 19 cm.
Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket dengang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne, der havde et godt øje til stålprodukterne. I USA var Stelton skålene indbegrebet af det, man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder