Forside Produkter 640 Arne Jacobsen champagnekøler
Stelton

Arne Jacobsen champagnekøler

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.249,-


Champagnekøler designet af Arne Jacobsen i stilrent design. Pakken indeholder:
  • 1 champagnekøler
AJ champagnekøler, lanceret i anledning af Cylinda-lines 50 år jubilæum, er inspireret af Arne Jacobsens originale AJ vinkøler/isspand. Hold champagnen eller vinen kølig i den elegante AJ champagnekøler, som er let at håndtere med praktiske stålhåndtag.
Farve: Stål. Størrelse: 17,5 x 21 x 20 cm.
Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket dengang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne, der havde et godt øje til stålprodukterne. I USA var Stelton skålene indbegrebet af det, man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder