HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Xenon BTNC active høretelefoner
KYGO

Xenon BTNC active høretelefoner

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-


Luk verden ude og dyk ned i musikken med de trådløse Kygo Life Xenon around-ear høretelefoner, der giver dig mulighed for at nyde musikken fuldt ud - og uden forstyrrelser, når det støjer omkring dig.

Fås i sort
Kygo Xenon høretelfoner har en høj kvalitet, der giver et imponerende lydbillede kombineret med et moderne nordisk design.

De trådløse Kygo Xenon høretelefoner giver et rigt og balanceret lydbillede, der er personligt justeret af DJ Kygo til at imødekomme behovene i enhver musikgenre.

Xenon høretelefoner har også en fremragende støjreduktionsfunktion, så du kan udelukke omgivende støj. De er perfekt til rejser, hvor du vil tage en afslappende lur eller bare vil fokusere på at nyde musikken.

Der er også en praktisk opmærksomhedsfunktion, der fjerner 50 % af al omgivende støj, mens den forstærker stemmer.

Den indbyggede HD-mikrofon giver krystalklare telefonopkald, og det langtidsholdbare batteri sørger for, at du har masser af strøm hele dagen.

De trådløse Kygo Xenon høretelefoner understøtter stemmestyring, så din hverdag bliver nemmere, bare spørg Siri eller Google Assistant.

Du kan også bruge den fremragende Kygo Sound app (iOS/Android) til at justerer dine lyttepræferencer.
-Bluetooth 5.0.
-Batterilevetid: 16 timer.
-Effektiv støjreduktion.
-Qualcomm aptX & AAC.
-Stemmestyring.
-Folding.
-Bæretaske.
-USB-C opladning.
-Kompatibel mediOS/Android.
Tippet fra Billboard Magazine om den 'næste EDM-superstjerne', er Kyrre Gørvell-Dahll, a.k.a KYGO, gået fra soveværelsesproducent til en af ​​de mest hypede elektroniske kunstnere på planeten i en hidtil uset tid.

Efter at have etableret sig som et navn, takket være hans brede populære remixer, sælger shows i Nordamerika og Europa såvel som overskriftpræstationer på festivaler inklusive TomorrowWorld og Findings, underskrev KYGO en verdensomspændende indspilningsaftale med Sony Music Entertainment i september.

Hans første originale nummer 'Firestone', der blev udgivet i slutningen af ​​2014, har nu samlet over 7 millioner afspilninger på SoundCloud og YouTube og over 40 millioner afspilninger på Spotify og toppede som nummer 4 i det verdensomspændende Spotify-diagram.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud