HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Xelerate in ear høretelefon BT 5,0
KYGO

Xelerate in ear høretelefon BT 5,0

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 799,-


De trådløse Kygo XELERATE in-ear høretelefoner har et letvægtsdesign og en kraftfuld lyd med en slagkraftig bas, perfekt til de intensive træningssessioner.

Kygo - norsk verdenskendt DJ, som både producerer og remixer.

Fås i sort
-Fuldendt komfort.

-De bløde ørepropper er behagelige selv i længere tidsrum og der medfølger tre forskellige størrelser, så du kan få en behagelig oplevelse.

-Kygo XELERATE høretelefoner er vandafvisende overfor vand og sved (IPX5), så du kan tage dem med overalt.

-Kygo XELERATE har også en praktisk fjernbetjening, så du kan regulere din musik, og den indbyggede mikrofon kan anvendes til telefonopkald.
Vægt: 40 g.
Mål: 40,0 x 75,0 x 160,0 mm.
Bluetooth 5,0.
Rækkevidde op til 10 m.
Op til 8 timers spilletid.
Ergonomisk design.
Mikrofon.
Quick charge - ( 5 min opladning giver 1 times soilletid ).
Farve: Sort
Tippet fra Billboard Magazine om den 'næste EDM-superstjerne', er Kyrre Gørvell-Dahll, a.k.a KYGO, gået fra soveværelsesproducent til en af ​​de mest hypede elektroniske kunstnere på planeten i en hidtil uset tid.

Efter at have etableret sig som et navn, takket være hans brede populære remixer, sælger shows i Nordamerika og Europa såvel som overskriftpræstationer på festivaler inklusive TomorrowWorld og Findings, underskrev KYGO en verdensomspændende indspilningsaftale med Sony Music Entertainment i september.

Hans første originale nummer 'Firestone', der blev udgivet i slutningen af ​​2014, har nu samlet over 7 millioner afspilninger på SoundCloud og YouTube og over 40 millioner afspilninger på Spotify og toppede som nummer 4 i det verdensomspændende Spotify-diagram.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud