HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 Wave skål samt Bloom fyrfadsstager
Georg Jensen

Wave skål samt Bloom fyrfadsstager

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 2.498,-


Gaven består af:

Wave skål.
Henning Koppel Wave Bowl oprindeligt designet i 1948.

Bloom Botanica fyrfadsstager - 2 stk.
Elegante fyrfadsstager i rustrfrit stål.
Gaven består af:

Wave skål.
Den legendariske Henning Koppels design er synonyme med både Georg Jensen og dansk design. Koppels mål var altid at kombinere form og funktion, og han var besat af at skabe brugskunst, der var smukt uden at gå på kompromis med
funktionaliteten.

Senest har Georg Jensens designteam fortolket originale Koppel-produkter og skabt nye variationer af hans ikoniske design.

Bloom Botanica fyrfadsstager - 2 stk.
Fyrfadsstagerne fra Georg Jensen er inspireret af selve det øjeblik, hvor en blomsterknop åbner sig og afslører sine kronblade, og udtrykker forårets optimisme og energi.

Fyrfadsstagerne har en blank overflade, der reflekterer det dæmpede skær fra de levende lys, og med deres skønne kvaliteter kan du nemt anbringe dem på en hylde, spisebordet eller vindueskarmen.
Wave skål:
Materialer: Blankt rustfrit stål.
Mål: Ø: 31 cm. H: 12,5 cm

Bloom Botanica fyrfadsstager - 2 stk.:
Materiale: Rustfrit stål
Mål : 7 cm.
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud