HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 WAKEit
SACKit

WAKEit

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.299,-


Multifunktionel clockradio.

Nyd den seneste DAB+ teknologi med den elegante WAKEit fra danske SACKit. Kompakt og elegant DAB+ radio udstyret med clockradio/alarmfunktion, bluetooth og wake-up light, som sikrer, at du hver morgen kan vågne mere behageligt.
Takket være en stimuleret solopgang vil du gradvist og naturligt blive vækket med det helt rette lys og til tonerne af din favoritkanal. En naturlig og gradvis vækning vil få dig til at føle dig mere udhvilet og mindre stresset.

WAKEit har integreret trådløs oplader på toppen. Placer din telefon på X’et og start dagen med en fuldt opladet telefon – nemmere bliver det ikke. Du kan også via bluetooth afspille din favoritmusik.

Den perfekte radio til soveværelset kombinerer lækkert dansk design og høj kvalitet af materiale og funktioner. WAKEit er beklædt med Fiord stof fra danske KVADRAT. Konstruktionen af stoffet Fiord kombinerer melange garn med ensfarvet garn, hvilket skaber et unikt farvespil på stoffets overflade.
Digital clock radio.
DAB+/FM radio.
Bluetooth højtaler.
Wake-up light.
QI wireless charger, 10W.
Tekstil fra KVADRAT.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud