HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 WAFFLE plaid
Georg Jensen Damask

WAFFLE plaid

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 990,-


Den bløde, vaffelvævede plaid egner sig perfekt til afslapning i sofaen med en god bog på kølige dage.

Plaidens smukke tredimensionelle vævning giver tilpas tyngde og volumen til, at den føles lun og blød at krybe under.

Det stilrene og klassiske design med frynser på to sider trækker tråde tilbage til det traditionelle håndværk.
Materiale: 100% bomuld.
Mål: 130 x 180 cm.
Vaskes ved 30°C.

Gode råd:

Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.
Produktet kan godt tåle en let tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det er mere skånsomt og miljørigtigt.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenen til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud