HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Vores gavekoncept

Vores gavekoncept

Metz er landets største og førende leverandør af firmagaver, og det er en position, vi har, fordi vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Grundstenen i vores DNA er den gode oplevelse og den høje kvalitet i alle aspekter af vores arbejde. Det er årsagen til den succes, vores gavesortiment altid har haft. Og ikke mindst de bestsellere vi lancerer år efter år. Vi tror nemlig på, at den bedste gave er den, der aldrig bliver glemt. Det er derfor også Metz, der bliver valgt, når nye brands ønsker at entrere på firmagavemarkedet eller ønsker at introducere et nyt produkt eller en ny kollektion som Georg Jensen, Verner Panton, Fritz Hansen, Montana, Le Klint, FDB Møbler, Laguiole, Rains og Morsø.

Hos Metz leverer vi gaveløsninger til alt fra de mindre virksomheder, til flere af landets største heriblandt Saint Gobain, Jobindex, TDC, Bavarian, Siemens og Rambøll.

Den bedste historie, en virksomhed kan fortælle, er at give gaver, som modtagerne bliver glade for - og faktisk kan huske. Gerne længe efter. Vi gør os derfor umage med at sammensætte det helt rigtige gavesortiment. Vi udvælger nøje de bedste produkter fra messer rundt omkring i verden. Ligesom vi går sammen med store, danske mærkevarer for i fællesskab at bringe nye og eksklusive produkter til markedet. Så vi er altid først med nyhederne.

Selvom vi har markedets bedste sortiment, er mennesker og virksomheder forskellige. Vi tager os god tid til at finde den helt rigtige kundespecifikke løsning. Metz tilbyder fx valggave konceptet, hvor modtagerne ud fra et fastlagt budget har valgfrihed mellem flere attraktive julegaveideer. Vi sørger for alt det andet, det er nemt - og alles ønsker bliver opfyldt.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud