HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Vinterbadesæt - 3 dele
bySKAGEN

Vinterbadesæt - 3 dele

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 900,-


Lækkert vinterbadesæt, som også kan bruges som en dejlig velværepakke derhjemme.
Vinterbadesæt bestående af lækker poncho i 100% bomuldsfrotté, kraftig bademåtte i 100% bomuld til at stå eller sidde på, samt dejlige varme uldsokker.
Farve: Grå
Sokker: One Size
Poncho: One Size
Bademåtte: 60 x 60 cm
Poncho mål: Bredde 90 cm, hvert ærme måler 45 cm og længden fra skulder til bund måler 120 cm
bySKAGEN - når du vælger livsstil med nydelse

bySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg.

De allerbedste materialer i den aller bedste forarbejdning, højaktuelle design i klassiske og moderigtige farver er stilen for bySKAGENs kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 2014 af designer Per S. Andreassen, idéen bag mærket bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte klassiske designs.

bySKAGENs designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante og moderne stilvalg.

Inspirationen findes på den ene side på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig og kombineres med inspirationsrejser til London, Paris og New York, og på den anden side, i og omkring Skagens fantastiske natur og by. Farverne og lyset sammensat med den beroligende atmosfære vil altid kunne spottes i designs og produkter.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud