HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Vintage køkkenmaskine

Vintage køkkenmaskine

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.799,-


Vintage køkkenmaskine, fra Ariete, i super lækkert design.

Denne køkkenmaskine er inspireret af de hjemlige 1950’ere og ser utroligt flot ud. Dens udseende fører tankerne tilbage til tradition og stil fra det forrige århundrede, men den passer stadigvæk rigtig godt ind i et moderne køkkenmiljø.

Fås i cream og lyseblå.
Brugsanvisning vedhæftet som PDF fil herunder.
Danskkokkenmaskine.pdf
Internationalinstructionkitchenmachine.pdf
Ælt, pisk og miks forskellige typer mad som is, frosne grøntsager eller frugt med den højeffektive Ariete Vintage køkkenmaskine, der har kraftfuld motor, ti hastighedsindstillinger og praktisk tilbehør, som alt sammen er kombineret i en utrolig flot vintage udseende enhed.

Den kraftfulde 2400 Watt motor vil hjælpe dig med at tilberede perfekte smoothies eller cremede supper på et øjeblik.

Enheden har en praktisk pulsfunktion, der giver små skud af ekstra kraft ved tophastighed, når du har brug for det.

Enheden kommer med en praktisk, stor 5,5 liter skål i rustfrit stål, der giver dig friheden til at vælge, hvilken slags mad, du vil tilberede, samt hvilken mængde af det du vil tilberede.

Når du arbejder med maden, så vil skålen automatisk blive dækket af et gennemsigtigt låg, så du kan du kan holde dit køkken rent og samtidig se, hvad der foregår i skålen.

Enheden kommer med praktisk tilbehør, der hjælper dig med at udvide mængden af dine kulinariske aktiviteter – tilbehøret inkluderer piskere, piskeris og en dejkrog.

Pisk æggeblommerne til perfektion med det effektive piskeris. Piskeriset er ideelt til ikke tætte ingredienser som æggeblommer og mælk.

Til at håndtere mere solide ingredienser er piskerne det optimale værktøj. Disse er inkluderet sammen med maskinen, så du er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver.
Ælt den perfekte dej til muffins, kager og andet lækkert bagværk takket være dejkrogen, der vil hjælpe dig med at spare kræfter og tid.
Materiale skål: Rustfrit stål.
Mål: Højde: 38,50 cm. Bredde: 28,50 cm. Dybde: 42,50 cm.
Mål uden skål: Højde: 38,5 cm. Bredde: 23,5 cm. Dybde: 41,5 cm.
Skålvolumen: 5,5 L.
Watt: 2400.
Farve: Cream eller lyseblå.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud