HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 UMI 6 skammel lille
Make Nordic

UMI 6 skammel lille

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 990,-


UMI Vild Ask er en ny og endnu mere bæredygtig skammel i den populære UMI-serie af smukke siddemøbler.
UMI er elegant og arkitekttegnet møbelhåndværk i bæredygtige materialer.
Designet af Jennifer Cena for MAKE nordic.

UMI håndlaves i FSC-certificeret vild ask. De håndflettede gjorde er Oeko-tex hamp.
Alle produkter produceres i EU.

UMI bænke og skamler har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges i entréen som et lille bord eller skammel, i soveværelset som natbord, i påklædningsværelset, som skammel ved sofaen eller en lænestol, på badeværelset eller andre steder, hvor der er behov for et lille, smukt bord eller en ekstra siddeplads.
Farve: Ask.
Materiale: Vild ask.
Størrelse: 25 x 37 x 38 cm

Om FSC

FSC-certificeringen giver en forsikring om, at produkter som træ og papir er fældet på en social og miljømæssig forsvarlig måde. Det betyder, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv beskyttes. Og at de mennesker, der arbejder i skoven, bliver uddannet, får ordentligt sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.

Om Hamp

Hamp er det stærkeste naurfiber man kender. Planten er etårig og kan blive mellem 50 – 250 cm høj.
Hamp er en af de reneste plantefiber der findes, da Hamp ikke er udsat for insektangreb og er særdeles modstandsdygtig over for plantesygdomme, og derfor er sprøjtning i dyrkningen unødvendigt.

Om OEKO-TEX

OEKO-TEX 100 standard er et globalt test- og certificeringssystem for tekstilmaterialer. Det inkluderer test af komponenter, der ikke er tekstiler. Sikring af produkter er fri for skadelige stoffer, og at genanvendt krav er dokumenteret.

MAKE nordic er en nyere aktør på det nordiske møbelmarked. Vores udgangspunkt er ganske simpelt kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. I krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet vil MAKE nordic indtage scenen og vise resultaterne af det arbejde, som møbelarkitekter udformer med blyantstrøg på deres skitser.
Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede. Fra arkitekternes skitser og snedkerens detaljer til din stue. Fra stofmarkeder til din sofa. Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler, vi hos MAKE nordic tilbyder vores kunder – i det digitale univers.
MAKE nordic og vores distributionskanaler er der, hvor vi finder vores kunder, nemlig på nettet. Vi sælger vores møbler og kollektioner online. Det sikrer, at vores arkitekttegnede møbler i højeste kvalitet kan forskønne danske hjem til en pris, hvor de fordyrende mellemled er skåret fra.

Kvinden bag MAKE nordic er Line Olesen. Et liv i marketing- og designverdenen har iført Line fra passion til produktambition. Med sikker sans for den fineste kvalitet, et langtidsholdbart udtryk og ikke mindst den sikre nordiske ånd i træsorter og stofkvaliteter tilbyder Line og MAKE nordic nye oplevelser gennem vores møbelvalg.

Du har allerede set os på de rette boligplatforme på nettet – hvorfor? Fordi vi kun vælger det bedste og de fineste streger, tegnede af vores nordiske arkitekter. MAKE nordic er nemlig til dig, der værdsætter dansk håndværk og bæredygtigt møbeldesign.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud