Forside Produkter 400 TUNE 130NC øretelefon
JBL

TUNE 130NC øretelefon

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 799,-


Totalt trådløse øretelefoner med støjreduktion.
Klar dagen én sang ad gangen med JBL Tune 130NC TWS.

Totalt trådløse øretelefoner med 40 timers enestående JBL Pure Bass-lyd, så du aldrig går glip af et eneste beat.

Aktiv støjreduktion holder dig fri for forstyrrelser, mens 4 mikrofoner fjerner støj fra omgivelserne og giver perfekte samtaler hver gang.
Aktiv støjreduktion med Smart Ambient.
10 timers spilletid på en enkelt opladning.
Kompatibel med JBL app.
IPX4 certificeret vandtæthed.
2 mikrofoner i hver øretelefon.
Stemme assistent.
Da JBLs grundlægger, James B. Lansing, var ung, var en tur i biografen den mest almindelige måde at opleve lyd og musik på. Før JBL formelt blev stiftet, hjalp James B. Lansing biografer med at forny deres lydteknologi.

Det kan være svært at forestille sig omfanget af dette i dag, men i første halvdel af det 20. århundrede gik over halvdelen af alle amerikanere i biografen hver eneste uge. Lyden spillede naturligvis en vigtig rolle for deres oplevelse, og JBL er stadig førstevalget inden for højttalere for en overvældende procentdel af biografer verden over.

De sidste 2 årtier har medført store forandringer inden for lydteknologi og den måde, vi bruger musikken på. Fremkomsten af Sonys Walkman og iPod'en gjorde bærbar musik populær. JBL gik skridtet videre med et bredt udvalg af høretelefoner og smarte bærbare højttalere, som bringer den mobile lytteoplevelse til det næste niveau.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud