Forside Produkter 400 Trådløs minihakker
Hâws

Trådløs minihakker

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 999,-


Få mere fleksibilitet i køkkenet. Hâws' minihakker er ledningfri, så du kan bruge den lige, hvor det passer dig. Med 2 knive og 1-liters beholder kan du hakke store portioner ad gangen.

Batteridrevet
Glasbeholder på 1000 ml
2 hastigheder
Minihakkeren er udstyret med et lithium-batteri, der blot skal lades op ind imellem med den medfølgende adapter. Så kan du ellers frit bruge maskinen, hvor det lige passer på køkkenbordet.

Hakkeren er lavet af BPA-frit materiale og har naturligvis sikkerhedsfødder, så den står solidt, når du hakker de store portioner.
- Mærke: Hâws
- Type: Minihakker
- Model: CT200
- Kapacitet i ml 1000
- Mål i cm 32,5 x 25,0 x 21,0
Hâws er et nyt dansk mærke som blev registreret i 2019 i forbindelse med et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Brandet blev oprettet for at beskytte samarbejdspartnere mod store udenlandske aktører.

Hâws tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. I forbindelse med Hâws brandet er der også blevet oprettet en Laguiole By Hâws linje med knive, gafler, knivblokke, champagnesabler vinsæt mm. med den populære Laguiole form.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud