HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 TOUCHit S Headphones
SACKit

TOUCHit S Headphones

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Med TOUCHit S Headphones får du lækre on ear høretelefoner fra danske SACKit i det nyeste design, med active noice cancellation og hele 25 timers spilletid.
Hold støjen ude!
Den forstyrrende larm i flyet, de højrøstede børn i toget, støjen fra støvsugeren eller lydene i træningscenteret – luk det hele ude, når du lytter til din yndlingsmusik. Med TOUCHit S Headphones har du mulighed for at aktivere ” active noise cancellation”, som effektivt fjerner al baggrundsstøj, så du kan koncentrere dig om din telefonsamtale, lydbog eller musik.

Trådløs frihed!
Selvfølgelig kan alt forbindes trådløst via Bluetooth. Slip for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt , når du er på farten ! Det indbyggede batteri giver dig op til 25 timers musik på en enkelt opladning – Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. Lad musikken flyde og nyd friheden til at danse til dit yndlingsnummer eller til en løbetur på stranden. Hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble TOUCHit S Headphone til via kabel og få ubegrænset lyttetid – smart!.

Komfort og rene linjer!
TOUCHit S Headphones er lækkert dansk design som er skabt i lette materialer, så de er nemme at have med på farten. Få perfekt pasform med den justerbare bøjle, de fleksible dobbelt donut-ørekopper og lækre bløde puder. TOUCHit S Headphones er udviklet som en on -ear headphone, som ikke dækker hele øret.

Forkæl dine ører med fantastisk lyd og lækkert design!
-Farve: sort.
-Bluetooth 5.0.
-Active Noice Cancellation.
-Batteri: 500 mAh.
-Oplade tid: 3 timer.
-Op til 25 timers spilletid.
-Støj reduktion: 22 dB.
-LED indikator.
-Mikrofon.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud