HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 Taske m/ skjult rygsækfunktion
Cerruti 1881

Taske m/ skjult rygsækfunktion

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 999,-


Taske med skjult rygsækfunktion i klassisk design med flotte og funktionelle detaljer.
Denne praktiske taske /rygsæk rummer mange gode detaljer. Den har skjult "kufferthank" og bæres som en klassisk PC-taske. Desuden har den rygstropper og kan bæres som rygsæk eller messenger-bag. Stropperne kan skjules når tasken ikke bæres på ryggen. Den kan også let sættes på teleskop-håndtaget på en trolley-kuffert

Cerruti har valgt coated canvas "belagt lærred" til denne originalerygsæk, da coated canvas gør tasken perfekt til hverdagsbrug. Materialet er virkelig holdbart, let at rengøre og har et soft touch og et naturligt look.

Coated Canvas er det rigtige materiale valg med henblik på miljø og dyrevelfærd. Stella McCartney der er talskvinde for PETA har ligeledes lanceret taskeserier, der ikke består af lædervarer.
Mål: 38 x 30 x10 cm.
Farve: Sort
Cerruti, parisisk modehus med italienske rødder. Italieneren Nino Cerruti (f. 1930) overtog i 1950 familiens uldtekstilfirma (oprettet 1881) og lancerede i 1963 designede strikvarer.

I 1967 fik han eget studie i Paris og specialiserede sig i klassiske prêt-à-porter habitter, fra 1977 tillige til kvinder.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud