HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 Suspence Nomad lampe
Fritz Hansen

Suspence Nomad lampe

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.945,-


Med Suspence Nomad™ er det tydeligt, at GamFratesi får deres kreative drive fra fusionen mellem tradition og fornyelse.

Det er den klassiske danske designtradition med formen, der følger funktionen og den klassiske italienske mere intellektuelle og konceptuelle tilgang til design.
Suspence Nomad™ er en almindelig gulvlampe, men den opfordrer til at blive flyttet rundt på præcis som nomadefolket.
GamFratesi vil væk fra vores vane med at have stationære lamper rundt omkring i hjemmet. Med Suspence Nomad™ giver det god mening, for den kan nemt flyttes rundt ved at løfte i det lille silikone håndtag i toppen og placeres lige der, hvor man har behov for lys. Man kan endda tage den med uden for. Med den fire meter lange ledning, kan den sagtens være koblet til strøm uden at stå lige ved en stikkontakt.

Suspence Nomad™ er lavet i polyethylen, som er et stærkt materiale og giver et blødt og diffust lys.
Materiale:Polyethylen (PE)
Overflade:Hvid opal, 4m grå ledning.
Mål: H: 426mm x Ø385mm
Montering: Grå pvc ledning med stikprop, ledningslængde 4 m, afbryder på ledning.
Lyskilde medfølger ikke.
Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud