HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 Studio1 bordlampe
Klassik Studio

Studio1 bordlampe

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 1.200,-


Studio 1 bordlampen i sort lakeret metal designet af Lasse Storm Jørgensen, udsender et direkte og retningsbestemt lys. Den indstillelige skærm sikrer samtidig en optimal lysdistribution.
Lampen er lakeret i sort metal , og messing farven på indersiden af skærmen giver en varm og hyggelig belysning.

Stærkt inspireret af 50'erne og 60'erne har Lasse Storm Jørgensen designet denne industrielle, men klassiske bordlampe til Klassik Studio.

Med ærlig respekt for designhistorie og med adgang til moderne og bæredygtige fremstillingsprocesser, bringer Klassik Studio nyt liv til gamle designs.

Klassik Studio har oprindelse i Klassik Copenhagen, der siden 1991 har været den førende specialbutik inden for vintage designklassikere. Med deres helt specielle erfaring herfra, har Klassik Studio håndplukket unikke og forglemte produkter, der stadigvæk er utroligt relevante i måden, vi indretter os på i dag. I samspil med egne designere, formgives produkter, der går hånd i hånd med vores danske designtradition, men samtidigt ser fremad mod nye tendenser og behov.
Materiale: Metal/Messing med sort stofledning.
Mål: H: 40 cm.
Farve: Sort.
E27 – Kronepære (medfølger ikke).
Max 40 w.
I Klassik Studio har vi en passion for dansk design og håndværk. Ser tilbage på vores stolte design tradition og ser frem og skaber nye. Det er KLASSIK Studio.

Med respekt for historien og med adgang til moderne produktionsteknikker bringer vi nyt liv i gammelt design. Funktionalitet, kvalitet og tidløs enkelhed karakteriserer vores produkter.

KLASSIK Studio har sin oprindelse i Klassik Copenhagen, som siden 1991 har været den førende specialbutik, der sælger vintage danske designklassikere. Med vores erfaring inden for design og menneskelige behov har KLASSIK Studio håndplukket unikke og glemte produkter, der stadig fungerer i dag i et moderne interiør. Med vores egne designere laver vi produkter, der går hånd i hånd med fortiden, men varer evigt.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud