HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Studio 1 bordlampe og Krenit skål
Klassik Studio

Studio 1 bordlampe og Krenit skål

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.349,-


Studio 1 bordlampe
Stærkt inspireret af 50'erne og 60'erne har Lasse Storm Jørgensen designet denne industrielle, men klassiske bordlampe til Klassik Studio. Studio 1 bordlampen udsender et direkte og retningsbestemt lys, og den indstillelige skærm sikrer en optimal lysdistribution.

Krenit skål Ø 8,4 cm.
Med et enkelt og rent udtryk er Krenit skålen en nutidig klassiker, der lader funktion og æstetik spille perfekt sammen.

Brug Krenit skålen til nødder, snacks eller som et dekorativt element til hjemmet.
Gaven består af:

Studio 1 bordlampe
Lampen er lakeret i sort metal , og den rå messing på indersiden af skærmen giver en varm og hyggelig belysning.

Krenit skål Ø 8,4 cm.
Det ikoniske design fra 1953 lanceres nu i nye metalliske versioner, hvor Krenit skålens kulørte inderside er byttet ud med funklende guld.

Med et enkelt og rent udtryk er Krenit serien en nutidig klassiker, der lader funktion og æstetik spille perfekt sammen. Den karakteristiske skarpe kant skaber balance mellem materiale og form og giver skålen et moderne udtryk. Selve formen har været normsættende for senere designs af skåle, og formen på skålen passer lige så godt ind i et moderne hjem som dengang.
Studio 1 bordlampe
Materiale: Metal med sort stoftråd.
Mål: H: 40 cm.
Farve: Sort.

Krenit skål Ø 8,4 cm.
Materiale: Stål med mat yderside. Inderside guld polereret stål med belægning.
Mål: H 4,1 cm. Ø 8,4 cm - 10 cl.
Farve: Sort/guld.
I Klassik Studio har vi en passion for dansk design og håndværk. Ser tilbage på vores stolte design tradition og ser frem og skaber nye. Det er KLASSIK Studio.

Med respekt for historien og med adgang til moderne produktionsteknikker bringer vi nyt liv i gammelt design. Funktionalitet, kvalitet og tidløs enkelhed karakteriserer vores produkter.

KLASSIK Studio har sin oprindelse i Klassik Copenhagen, som siden 1991 har været den førende specialbutik, der sælger vintage danske designklassikere. Med vores erfaring inden for design og menneskelige behov har KLASSIK Studio håndplukket unikke og glemte produkter, der stadig fungerer i dag i et moderne interiør. Med vores egne designere laver vi produkter, der går hånd i hånd med fortiden, men varer evigt.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud