HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Sous Vide & vacuumpakker
Hâws

Sous Vide & vacuumpakker

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.799,-


Sous vide staven er en uundværlig del af sous vide-oplevelsen, da den holder temperaturen på vandet i dit kar eller gryde stabil. Sous vide staven er helt konkret en varme-cirkulator, der nedsættes i vandet og sikrer den nødvendige temperatur.

På den måde kan du tilberede dit kød, dine grøntsager eller dit fisk med fuld kontrol og få samme resultat hver eneste gang.
Gaven består af:

Sous vide stav
Køkkenets tryllestav.
Sæt staven på en valgfri gryde på max. 15 liter, og lad den udføre sin magi. Cirkulationen fra staven skaber en konstant og ensartet temperatur i hele gryden, hvilket gør tilberedningen præcis. Temperatur og tid indstilles på det digitale display.

Vakuumpakker
Lad hverken mad eller smag gå til spilde.
Vakuumpakkeren er ikke bare nyttig til sous vide tilberedning. Den er yderst effektiv til marinering af kød og forlænger holdbarheden af fødevarer, så du kan minimere madspild.
Maskinen kan vakuumere både tørt og vådt og kan tage poser og folie på op til 30 cm i bredden. Forseglingen tager 5-10 sekunder, og pakningen færdiggøres af den indbyggede foliekniv.
Sous vide stav til max. 15 liter
Vakuumpakker m. indbygget foliekniv. Inkl. 1 rulle poser 22 x 30 cm
Pumpetryk: 0,75 bar
Mål: 39 x 18 x 6,5 cm
Hâws er et nyt dansk mærke som blev registreret i 2019 i forbindelse med et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Brandet blev oprettet for at beskytte samarbejdspartnere mod store udenlandske aktører.

Hâws tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. I forbindelse med Hâws brandet er der også blevet oprettet en Laguiole By Hâws linje med knive, gafler, knivblokke, champagnesabler vinsæt mm. med den populære Laguiole form.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud