HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Soft Spot Solar lyslanterne
Rosendahl

Soft Spot Solar lyslanterne

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Uanset om vi er indendørs eller udendørs, findes der ikke noget, der spreder hygge bedre end lys.

Soft Spot Solar lyslanterne kan bruges på terrassen, i bogreolen eller lige der i din bolig, hvor du ønsker en hyggelig belysning.
Den svævende kugle er indfattet i en bruneret metalramme, som i et elegant greb beskytter lyskuglen og fungerer som fod og håndtag. Lampen kan oplades enten med USB eller solenergi. Lyslanternen kommer i tre forskellige størrelser og vises her i den lille, som måler 18,5 cm. <br><br>Specifikationer<br>- Manuel eller automatisk tænding<br>- Kan oplades både med USB eller solar<br>- Lyser cirka 15 timer på en fuld opladning<br>- USB ladetid 1-4 timer<br>- Solar ladetid 7-10 timer
- Materiale: Bruneret stål/plast.
- Mål: 18,5 cm.
- Manuel eller automatisk tænding.
- Kan oplades både med USB eller solar.
- Lyser cirka 15 timer på en fuld opladning.
- USB ladetid 1-4 timer.
- Solar ladetid 7-10 timer.
Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Vores designfilsofi er, at gøre hver dag smuk. Det stiller krav til en høj kvalitet
Rosendahl står bag produkter til hjemmet og bord - fra enkelt porcelæn-stel til glasdesign, professionelt køkkenværktøj til en omfattende Karen Blixen julekollektion.
DET IDEELLE MØDE MELLEM KREATIVITET OG STRUKTUR
Vores overbevisning er, at godt design opstår i en balance mellem kreativitet og struktur. Rosendahls design er et møde mellem kreative streger og stringente linjer. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber vi designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.
DESIGN MED HISTORIE
Vi står bag innovative nyskabelser til hjem og bord - fra unikt mundblæst glasdesign, professionelt køkkenværktøj til den omfattende Karen Blixen Kollektion, der støtter finansieringen af nye udstillinger på Karen Blixen Museet, Rungstedlund.
AMBITIONERNE ER VORES DRIVKRAFT
Vi er stolte af at være med til at sætte præg på den danske designtradition og tegne billedet i hjem verden over. Derfor bestræber vi os hele tiden på at leve op til - men allerhelst overgå - de forventninger vores kunder har til den kvalitet, Rosendahl-navnet er kendt for.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud